Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Konsultācijas NVO

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2008 / Nr. 2 - 2008

Konsultācijas NVO

Īpašu uzdevumu ministrijas sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts ir noslēdzis lī¬gumu ar fondu «Ziedot» par konsultāciju un metodiskās palīdzības sniegšanu par finansējuma piesaistes un grāmatvedības uzskaites jautājumiem nevalstiskajām organizācijām.

Tiek piedāvāta iespēja:
— saņemt konsultācijas par finansējuma piesaisti biedrību un nodibinājumu pār¬stāvjiem, neformālo sabiedrības grupu r pārstāvjiem,
— saņemt konsultācijas par biedrību un nodi¬binājumu grāmatvedības uzskaites jautājumiem nevalstisko organizāciju pārstāvjiem,
— piedalīties semināros par finansējuma pie¬saistes jautājumiem 5 Latvijas reģionos,
— piedalīties semināros par biedrību un no¬dibinājumu grāmatvedības uzskaites jautājumiem 5 Latvijas reģionos. Sekretariāts aicina NVO savlaicīgi inte¬resēties par iespējām izmantot šīs iespējas, jo piedāvātais konsultāciju apjoms un vietu skaits semināros ir ierobežots.

Informācija — www.nvoinstituts.lv vai info@nvoinstituts.lv . Neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar Rūtu Dimantu fondā «Ziedot» (tālr. 67 289 339).

Iespēju jums nodrošina sekretariāts Valsts programmas «Pilsoniskās saviedrības stiprināšana. 2005. — 2009. gads» ietvaros.