Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

LNB Centrālās valdes lēmumi

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2013 / Nr. 3 - 2013

LNB Centrālās valdes lēmumi

2013. gada 14. februārī LNB Centrālās valdes locekļi sanāca uz kārtējo sanāksmi. Lūk, īss svarīgāko jautājumu pārskats:

— no 1. marta noteikta jauna LNB biedru maksa: fiziskām personām Ls 2 gadā, juridiskām — Ls 15. Iestāšanās maksa biedrībā ir Ls 2. Piešķirot atvieglojumus, skolniekiem un pilna laika studentiem noteikta biedru maksa Ls 1 gadā, VSAC dzīvojošiem LNB biedriem — Ls 0,50. No biedru maksas atbrīvotas personas no 80 gadu vecuma.

— Vairs netiks izsniegtas vecā parauga LNB biedra kartes jeb «sarkanās grāmatiņas». LNB TO valžu vadītājiem turpmāk būs identifikācijas kartes ar foto, LNB logo un derīguma termiņu.

— Turpmāk LNB atzinības un pateicības rakstus piešķirs tikai biedrības un to struktūrvienību svarīgākajos notikumos.

— Lai saglabātu LNB dzīvojamā fonda prioritāti — dzīvokļus piešķirt tikai cilvēkiem ar redzes invaliditāti, nopietni tiks kontrolēta namu apsaimniekotāju darbība un pārbaudīta to atbilstība.

— LNB pārņem Strazdumuižas klubu kā savu struktūrvienību. Līdz ar to notiks tā saimnieciskās darbības izvērtēšana un nākotnes plānu sastādīšana. Klubam piešķirta adrese: Pāles iela 14, k. 16, Rīga, LV-1024. Kā informēja kluba vadītājs Ilgvars Hofmanis, klubs nopietni gatavojas savas 50. gadadienas sagaidīšanai gada otrajā pusē.

— No 12. februāra LNB pieņemta darbā projektu rakstītāja dažādu fondu un ziedojumu piesaistei Anete Jēkabsone.