Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Rīdziniekiem — sociālo dienestu atvērto durvju dienas

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2008 / Nr. 3 - 2008

Nodaļa — Ziņas un jaunumi

Rīdziniekiem — sociālo dienestu atvērto durvju dienas

Laika posmā no 7. līdz 11. aprīlim ikviens Rīgas iedzīvotājs aicināts uz Rīgas priekšpilsētu sociālajiem dienestiem lai:
- uzzinātu par sociālās palīdzības un sociālo pakalpojumu pieejamību Rīgas pilsētā;
- iepazītos ar sociālo dienestu darbu;
- tiktos ar sociālo dienestu vadību, Labklājības departamenta speciālistiem, Sociālo jautājumu centra un Rīgas domes pārstāvjiem;
- uzdotu jautājumus un saņemtu atbildes.

7. aprīlī plkst. 12 Kurzemes rajona sociālā dienesta darbinieki gaidīs jūs Baldones ielā 2, 311. kab., lai iepazīstinātu ar dienesta darbu, atbildētu uz jūs interesējošiem jautājumiem. Visas dienas garumā jūs gaidīs dienesta centros.

8. aprīlī plkst. 13. Ed. Smiļģa ielā 46 2. stāva foajē dienas centra «Saule» jauniešu orķestris ar orķestri ieskandinās Zemgales priekšpilsētas Sociālā dienesta atvērto durvju dienas, kurās uz diskusiju aicinās Sociālā dienesta darbinieki un varēs iepazīties ar dienas centru apmeklētāju rokdarbu izstādi. Plkst. 14 interesenti gaidīti Biešu ielā 6, lai iepazītos ar dienas centriem bērniem un vecākajai paaudzei, kā arī izstaigātu jauno sociālo māju. Pēc tam pie kafijas tases uzklausītu jūsu priekšlikumus un pārrunātu redzēto.

9. aprīlī plkst. 13 uz tikšanos un diskusiju Jūs aicina Vidzemes priekšpilsētas Sociālā dienesta darbinieki (Vidrižu ielā 3 zālē). No pīkst. 11 līdz 14 viesus gaidīs Atbalsta centrā «Vecmīlgrāvis», Emmas ielā 3, kurā darbojas dienas centri bērniem, pensionāriem un personām ar kustību traucējumiem. Tikšanās laikā varēs noklausīties bērnu sagatavotu koncertu un iepazīties ar centru darbību, kā arī apskatīt izstādi.

10. aprīlī plkst. 12 Avotu ielā 31 Jūs gaidīs Latgales priekšpilsētas atbalsta centrā darbam ar pilngadīgām personām un bērniem, kur varēs iepazīties ar centra darbību un apskatīt centra apmeklētāju darbu izstādi. Brīvības ielā 273/1 plkst. 13 ciemiņus gaidīs Brīvprātīgo un atbalsta grupu centrs. Plkst. 14 Salnas ielā 2 jūs gaidīs Latgales priekšpilsētas Sociālā dienesta darbinieki, lai atbildētu uz jautājumiem un uzklausītu ieteikumus. Dienesta telpās varēs iepazīties ar dienas centru apmeklētāju darbiem, interesenti varēs līdzdarboties dažādās aktivitātēs.

11. aprīlī plkst. 12 uz sarunu jūs gaidīs Ziemeļu rajona Sociālajā dienestā, Rūpniecības ielā 21, Ziemas dārzā, pēc tam jautrības brīdis par dienesta darbā pieredzēto un iedzīvotāju priekšlikumu uzklausīšana.

Dienas centros jūs gaidīs līdz plkst 18.