Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Komiksu un karikatūru konkurss

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2008 / Nr. 6/7 - 2008

Komiksu un karikatūru konkurss

Konkursā var piedalīties ikviens jaunietis vecumā no 13 līdz 30 gadiem, kurš pats zīmē, glezno, veido vai raksta komiksus un karikatūras. Konkursa tēma — «Izaicinājumi, kas Latvijas jauniešus sagaida nākamajā desmitgadē».

Darbi iesniedzami gan papīra, gan elektroniskā formā, atnesot personīgi uz v/a Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūru, atsūtot pa pastu uz adresi: Teātra iela 3, Rīga, LV-1050 (pasta zīmogs 1. septembris) vai nosūtot uz e-pasta adresi: ieva.sila@jaunatne.gov.lv, norādot konkursam «KKK2008».

Papīra formā darbus atļauts iesniegt A3, A4, A5 izmēros. Elektroniski iesniegtie darbi noformējami šādos formātos: pdf, jpeg, gif, png.

Maksimāli iesūtāmā darba lielums 1 MB. Iesniedzot darbus konkursam, jānorāda vārds, uzvārds, adrese un tālruņa numurs. Ja uzvarētājs nav norādījis korektu kontaktinformāciju, balvu saņem nākamā labākā darba autors.

Darbu iesniegšanas termiņš — 2008. gada 1. septembris (ieskaitot). Iesniegtos darbus izvērtēs aģentūras pārstāvji un profesionāli mākslinieki.

Visiem dalībniekiem ir iespēja iegūt vērtīgas balvas. Tiks piešķirtas trīs veicināšanas balvas un galvenā balva, kā arī labākie darbi tiks publicēti žurnālā «Jaunatne».

Tālrunis uzziņai: 67221875.