Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Ar e-talonu Rīgā — arī vilcienos

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2013 / Nr. 10 - 2013

Ar e-talonu Rīgā — arī vilcienos

No 2013. g. 1. oktobra braukšanai pasažieru vilcienos Rīgas robežās atsevišķas pasažieru kategorijas var sākt izmantot SIA «Rīgas satiksme» izsniegtos e-talonus.

Ja personai ir zilas krāsas personalizētais e-talons un viņai pienākas atlaides braukšanai Rīgas pilsētas autobusos, trolejbusos un tramvajos, tad turpmāk ar šo pašu e-talonu droši var norēķināties arī par braucienu vilcienā Rīgas robežās.

Iekāpjot vilcienā, pasažierim jādodas pie vilciena konduktora un savs e-talons jāreģistrē aparātā, kas būs pie konduktora. Šī ir vienīgā pilsētas transporta atšķirība.

Ar e-talonu var norēķināties par braukšanu vilcienā Rīgas pilsētas robežās — līdz stacijām BABĪTE, BALOŽI, DĀRZIŅI, JUGLA un VECĀĶI. Pārējos braukšanas maršrutos joprojām ir spēkā noteiktās braukšanas atlaides atsevišķām pasažieru grupām. Ja pasažieris vilcienā izmantojis e-talonu, taču vēlas turpināt ceļu līdz pieturai, kura ir ārpus Rīgas pilsētas teritorijas, viņam pie konduktora jāiegādājas biļete turpmākajam braucienam bez papildus piemaksas vai jāsaņem tā sauktā «nulles biļete». Klientu apkalpošanas centrs: 67232135, mājaslapa: www.pv.lv.