Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Raidījums « Trīs ceturtdaļas»

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2013 / Nr. 11 - 2013

Raidījums « Trīs ceturtdaļas»

2013. gada 12. oktobrī sākusies Latvijā vienīgā raidījuma par invaliditāti «Trīs ceturtdaļas» jaunā sezona, informēja raidījuma veidotāji, Invalīdu un viņu draugu apvienība «Apeirons». Šajā sezonā raidījums būs par 30 minūtēm garāks, jo līdzšinējās programmas sadaļas — ziņas, padoms un stāsts — papildinās sarunu sadaļa, kas būs brīva diskusija par raidījumā apskatītajiem tematiem ar kādu sabiedrībā pazīstamu cilvēku. Turklāt šajā sezonā raidījums būs skatāms četras reizes biežāk. Tas tiks pārraidīts katru sestdienu Latvijas Televīzijas 1. kanālā un vairākos interneta portālos.

Tāpat jaunajā sezonā līdzšinējam rai¬dījuma vadītājam Tomam Bergam pievienosies kolēģe Sintija Bērziņa. Bērziņa pārvietojas riteņkrēslā, tādēļ daudzus no raidījumā atspoguļotajiem tematiem būs iespējams stāstīt no pirmās personas perspektīvas un izbaudīt uz savas ādas, uzsver raidījuma veidotāji.

«Trīs ceturtdaļas» ir raidījums par sociāliem jautājumiem, kas fokusējas uz invaliditātes tematiku.

Raidījumā apkopotas aktualitātes, eksperimenti, stāsti un intervijas ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, lai interesantā un ikvienam saprotamā veidā stāstītu par sabiedriski nozīmīgiem jautājumiem.