Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Rehabilitācijas centra kolektīva vēlējumi Jaunajā gadā

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2013 / Nr. 12 - 2013

Rehabilitācijas centra kolektīva vēlējumi Jaunajā gadā

 

Novēlu katram atrast mieru un harmoniju apkārtējā pasaulē, prast lūkoties uz pasauli pozitīvi, ieraudzīt un sajust visu labo un skaisto kas tajā ir, mīlēt šo pasauli! Jo tikai tad, kad iemācamies to darīt patiesi un no sirds, šis miers, harmonija un mīlestība kļūst par daļu no mums un palīdz dzīvot saskaņā ar sevi, ģimeni, mīļajiem un tuvajiem. Novēl: Deniss.

Dievs dāvājis mums dzīvi kā augstas kāpnes. Mēs varam katru gadu pakāpties uz augšu, saturiski piepildot šo posmu, bet varam palikt uz tā paša pakāpiena. Tāpēc novēlu Jaunajā gadā pakāpties par vairākiem pakāpieniem uz augšu! Novēl: Baiba.

Lai Tavs Jaunais gads ir ticības, cerības, ideju, prieka un gaismas pilns! Tici saviem spēkiem, seko saviem sapņiem, nezaudē cerību un vienmēr saglabā savā sirdī siltumu un gaišumu! Novēl: Kitija.

Tici sapnim — tas piepildīsies. Ceri uz brīnumu — un tas nāks. Mīli! Un pasaule atsmaidīs pretim daudz sirsnīgāk. Piedod tiem, kas pāri tev darījuši. Uzsmaidi tiem, kas tevi aizmirsuši. Pasaki labu vārdu tiem, kas tevi nolieguši. Atver durvis tiem, kas savējās tavā priekšā aizvēruši. Novēl: Aija.

Dzīvē nav citu robežu kā tās, kuras radām mēs paši. Lai nākamais gads paver durvis pārvērtību pilnām idejām un patīkamiem pārsteigumiem! Novēl: Māra.