Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Vecums mums nav šķērslis

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2013 / Nr. 12 - 2013

Vecums mums nav šķērslis

Sarma Pārstrauta, LNB Rīgas pilsētas organizācija

 

Latvijas Kopienu iniciatīvas fonda (LKIF) un Borisa un Ināras Teterevu fonda kopīgi realizētās programmas «Atbalsts Rīgas senioriem» ietvaros LNB Rīgas pilsētas organizācija realizēja savu projektu «Vecums mums nav šķērslis».

Pateicoties šim projektam, organizācija iegādājās labu portatīvo datoru un daudzfunkciju iekārtu kopēšanai, skenēšanai un faksēšanai. Tika iegādāts arī nūjošanas inventārs, lai uzlabotu mūsu senioru veselību, veicinātu kustību prieku, uzlabotu garastāvokli, nostiprinātu sirds un asinsvadu sistēmu un trenētu dažādas muskuļu grupas.

Lielu prieku mūsu senioriem sagādāja iespēja doties laukā no savas mājas četrām sienām, aizbraucot pieredzes apmaiņā uz Liepāju un Rūjienu, pa ceļam aplūkojot apkārtnes ievērojamākās vietas. Bija daudz jaunu iespaidu, un abas dienas bija piepildītas ar jaukām un pozitīvām emocijām.

Semināros par pacientu tiesībām, veselīgu dzīvesveidu un pareizu tuvinieku atbalstu cilvēkiem ar redzes invaliditāti klausītāji guva vajadzīgu un noderīgu informāciju, pie viena Pacientu Ombuds piedāvāja Senioru ceļvedi.

LNB Rīgas pilsētas organizācija senioru vārdā izsaka vissirsnīgāko pateicību LKIF un Borisa un Ināras Teterevu fondam par iespēju piedalīties šajā programmā! Paldies par iespēju senioriem ar redzes invaliditāti labāk iepazīt Latviju, gūt jaunas idejas, pozitīvas emocijas un vērtīgu informāciju! «Vārds ir ierocis, kuru nenēsā kabatā, bet gan sirdī.»

Arī, mums, LNB Rīgas pilsētas organizācijai, ir vārds, kuru gribas norakstīt no sirds, aiznest līdz saulei, atdot vējam — paldies!