Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Aicinājums pieteikt balvai

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2015 / Nr. 1 - 2015

Aicinājums pieteikt balvai

Jau otro gadu Amerikas Tirdzniecības palāta Latvijā kopā ar sadarbības partneriem — ASV vēstniecību Latvijā un Latvijas Pilsonisko aliansi — izsludina «Balvu Cilvēka izaugsmei». Tās mērķis — rosināt jaunas sociālās atbildības iniciatīvas un atspoguļot labās prakses piemērus, godināt cilvēkus un organizācijas, kas sekmē cilvēka izaugsmi Latvijā.

Balvas pretendenti ir Latvijas pilsoņi vai Latvijā reģistrētas uzņēmējsabiedrības, biedrības un nodibinājumi. Pretendentus balvas saņemšanai var izvirzīt jebkurš interesents — fiziska vai juridiska persona, iesniedzot pieteikumu. Balvas pretendenti nevar izvirzīt paši sevi. Iepriekšējā gada laureātus balvai neizvirza.

Balva tiek piešķirta vienā vai vairākās sekojošās kategorijās: balva par sociālo atbildību, par izcilu ieguldījumu izglītībā, par izcilu ieguldījumu veselībā un par ieguldījumu Latvijas nākotnē.

Balvas pieteikumus izvērtē žūrijas komisija, ņemot vērā šādus kritērijus:

1) ietekme un nozīme — balvas pretendenta darbības nozīmīguma un ietekmes uz sabiedrību novērtējums,

2) ilgtspēja — pretendenta darbības ilgtspēja,

3) novatorisms — novatoriska, radoša un oriģināla pieeja,

4) iedvesma — paraugs citiem.

Balvu piešķir par vienreizējiem nopelniem vai nopelniem ilgākā laika posmā. Balvas laureāti iegūs goda diplomu un balvu svinīgā apbalvošanas ceremonijā 2015. gada 16. aprīlī. Laureātiem var tikt piešķirta naudas balva vai speciālbalva, kuru rekomendē žūrijas komisija un piešķir partneri.

Pieteikumu balvu konkursam jāiesniedz līdz 12. februārim elektroniski: info@cilvekaizaugsme.lv.

Vairāk informācijas: www.cilvekaizaugsme.lv.

2014. gadā balvu saņēma mūsu Liepājas Neredzīgo biedrības valdes priekšsēdētājs Māris Ceirulis.