Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Lasītāju atsauksmes par žurnāla elektronisko formātu

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2015 / Nr. 1 - 2015

Lasītāju atsauksmes par žurnāla elektronisko formātu

— Labdien! Saņēmu žurnālu, pirmo reizi elektroniski. Viss darbojas, paldies! Līdz šim biju spiests skenēt un pēc tam klausīties. Kaut arī vairs nav nekādu tehnisku iemeslu, kas traucētu skenēt žurnālu, tomēr šādā veidā ir daudz vieglāk un ātrāk. Vēlreiz paldies, un veiksmi Jūsu turpmākajā darbā! Ar cieņu, Dainis Lapsa.

— Labdien! Liels paldies par jauko žurnālu! Tas priecē, ka ir pārskatāms, var brīvi apskatīt katru sadaļu. Esmu ļoti apmierināta un gandarīta! Lai jums veicas! Paldies! Ar cieņu, Biruta Nagle.

— Sveika! Man ļoti labi strādā ar Jaws. Tagad, kad tu pamācīji, kā jānovieto kursors. Cilvēks mūžu dzīvo un mūžu mācās. Paldies! Un ir tiešām labi.

— Super! Darbojas perfekti abos formātos, un htm ir gandrīz vai labāks, jo tekstā, manuprāt, lasītājam nav iespējams neko tīšām vai netīšām izmainīt, tajā pašā laikā var iezīmēt un kopēt tekstu. Nu, protams, MS Word dod lielākas iespējas, kaut vai ielikt grāmatzīmi tekstā.

— Vēlos un būšu ļoti priecīga žurnālu «Rosme» turpmāk saņemt savā e-pasta kastītē elektroniski! Atsakos no papīra formāta žurnāla!!! Milzīgs paldies par SAPŅA piepildījumu — «ar nākamo mēnesi saņemsiet žurnālu elektroniski». Man tā būs vieglāk lasīt un ērtāk, jo saudzēšu dabu, nekrāsies liekas papīru kaudzes. Protams, ka izstāstīšu par šo brīnišķīgo iespēju — lasīt žurnālu «Rosme» elektroniski — citiem sev zināmiem cilvēkiem ar redzes invaliditāti.