Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Rudens ir pārmaiņu laiks

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2015 / Nr. 10 - 2015

Nodaļa — Žurnālā «ROSME»

Rudens ir pārmaiņu laiks
Signe Krūzkopa, žurnāla «Rosme» redaktore

Mans mīļākais gadalaiks vienmēr ir bijis rudens. Tas ir pārmaiņu laiks. Ar prieku vēroju, kā visapkārt mainās krāsas. Kā virpuļodamas zemē laižas lapas. Kā cilvēki laukos rosās novācot ražu.

Nezinu kā un kāpēc tā vienmēr ir sakritis, bet lielākās pārmaiņas manā dzīvē arī notiek tieši rudenī. Arī šoreiz — tieši rudens bija laiks, kad iepazinos ar «Rosmi» un uzsāku savas darba gaitas šeit. Septembris bija mēnesis, kad pirmo reizi iekritu «Rosmes» darbu virpulī. Ar prieku, aizrautību un nedaudz bailēm — par to, kā sanāks, vai sanāks un būšu piemērota.

Pienācis oktobris, un man gribas domāt, ka iederos. Bezgala priecājos, kad izdodas kaut vissīkākā detaļa, un žurnāla tapšanas laiku uzskatu par maziem svētkiem. Katru reizi, iepazīstoties ar cilvēkiem, saņemot kādu telefona zvanu, e-pastu — priecājos.

Nesen apmeklēju pasākumu — konkursa noslēgumu, ko rīkoja Neredzīgo bibliotēka «Vēstule Braila raksta grāmatai», no kura atgriezos ar tik ļoti pozitīvi uzlādētām emocijām, ka visu atlikušo dienas daļu gribējās smaidīt. Vēlos arī mīļi sveikt arī visa «Rosmes» kolektīva vārdā mūsu Braila raksta redaktori Initu Ozoliņu ar iegūto godpilno otro vietu šajā konkursā – vēlam iedvesmu un možu garu arī turpmāk!

Man šķiet, šis rudens pie manis atnesis vislabākās pārmaiņas, tāpēc patiesi priecājos šobrīd rakstīt šīs rindiņas. Novēlu visiem uz mirkli apstāties, sajust rudeni, sasmaržot to un pasmaidīt!