Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Tandēmu riteņbraukšanas rezultāti

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2015 / Nr. 10 - 2015

Nodaļa — Mūsējo sports

Tandēmu riteņbraukšanas rezultāti

Šī gada 11. septembrī Biķernieku sporta kompleksā norisinājās LNSS čempionāts tandēmu riteņbraukšanā. Šajās sacensībās kopumā piedalījās 21 ekipāža, kas ir absolūtais rekords ekipāžu skaita ziņā līdz šim. Jācer, ka ar katru reizi sacensību dalībnieku skaits tikai pieaugs.

Obligātais noteikums, lai ekipāža varētu startēt, bija tāds, ka vienam no dalībniekiem obligāti ir jābūt redzes invalīdam. Lai nodrošinātu sacensību norisi, tika pieaicināti brīvprātīgie, kas startēja kopā ar LNSS sportistiem.

Starp brīvprātīgajiem bija LSPA studenti, kuri pēc sacensībām bija pozitīvu emociju pārpilni, jo ko tādu iepriekš nebija piedzīvojuši. Paldies visiem brīvprātīgajiem par iesaisti!

Dalībnieki startēja vīriešu, sieviešu un jauktajā grupā un veica 12 km distanci.

Vīriešu konkurencē 1. vietu izcīnīja Andrejs Kirins ar Artūru Kirinu. 2. vietu ieguva Lauris Āboliņš ar Kārli Klētnieku, bet godpilnajā 3. vietā ierindojās Deniss Ovsjaņņikovs un Deniss Makņa.

Jāpiemin, ka šajā grupā valdīja vislielākā konkurence un sacensības bija intrigu pilnas.

Sieviešu konkurencē startēja vien divas ekipāžas, bet ļoti spēcīgas.

1. vieta — Madara Beikmane un Vineta Priede,

2. vieta — Svetlana Sproģe un Sandra Smona.

Jauktajā konkurencē pie uzvaras lauriem tika un 1. vietu izcīnīja Sofija Voronka un Mairis Lejšavnieks, 2. vietu ieguva Andris Ošāns ar Diānu Dakteri, bet 3. vietu ieņēma viens no visjaukākajiem tandēmu pāriem — Andris Kalniņš ar Madaru Rudzāti.

Paldies sportistiem un brīvprātīgajiem par lieliski kopā pavadīto laiku!