Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Gada sirsnīgākais pasākums aizvadīts

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2015 / Nr. 12 - 2015

Nodaļa — Mūsējo sports

Gada sirsnīgākais pasākums aizvadīts

Gada Balvā tika sveikti un apbalvoti labākie LNSS ranga individuālie sportisti un komandas. Tika teiktas pateicībās un labi vārdi visiem, kas ļauj organizācijai rīkot un nodrošināt sporta sacensības LNSS biedriem, arī tiem, kas iegulda nesavtīgu darbu LNSS aktivitātēs.

Pasākums kopā pulcēja sportistus, trenerus, LNSS draugus un atbalstītājus. Ar savu klātbūtni Gada Balvu pagodināja leģendārais un izcilais šķēpmetējs Jānis Lūsis, kurš pasniedza balvu LNSS rūdītākajam un pieredzes bagātākajam sportistam – Andrim Kalniņam, kurš vienmēr, kā hronometrs sprintā, ir katrās sacensībās. Tāpat kā Jānis Lūsis šķēpmešanā, tā Andris Kalniņš ir paraugs LNSS sportā. Paldies!

Labākās šī gada LNSS komandas un individuālos sportistus apbalvoja basketbola „VEF Rīga” komandas kapteinis Artūrs Strēlnieks, kurš atrada laiku un iespēju kopīgi radīt svētku sajūtu.

Paldies visiem un ikkatram, par sirsnības un labsirdības radīto sajūtu LNSS Gada Balvā 2015. Pasākums nebūtu izdevies, ja LNSS nebūtu labie rūķīši, kas palīdzēja pasākuma tapšanā – pateicamies par atbalstu SIA „Skrīveru Saldumi” un biedrībai „Latvijas Zaļā Nākotne”.

LNSS cer, ka katrs viesis sajuta to skaisto un labo emociju gammu, kas virmoja gaisā, jo bez jums – tas nebūtu izdevies.

Uz tikšanos jaunā gadā ar jauniem sasniegumiem!