Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

LNSS čempionāts tandēmu riteņbraukšanā

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2015 / Nr. 8 - 2015

LNSS čempionāts tandēmu riteņbraukšanā

LNSS čempionāts tandēmu riteņbraukšanā notiks piektdien, 2015. gada 11. septembrī, Rīgā, Biķernieku kompleksā sporta bāzē, S. Eizenšteina ielā 2. Sacensību sākums plkst. 11.00.

Sacensību dalībnieki netiek dalīti redzes grupās. Uzvarētāji tiek noteikti: vīriešu ekipāžas, sieviešu ekipāžas un jauktās ekipāžas vērtējumā. Tandēma pilotam jābūt redzīgam vai B4 grupas dalībniekam. Aizmugurē sēdošajam jābūt uzliktam acu apsējam.

Dalībnieki veic 12 km distanci (2 apļi).

Dalībnieku starta kārtība būs atkarīga no dalībnieku skaita un viņu nodrošinājuma ar inventāru.

Sacensību dalībniekiem jācenšas pašiem nodrošināt atbilstošu inventāru.

Savlaicīgi brīdinot (piesakoties) sacensību organizatorus ir iespējams meklēt risinājumus. Dalībniekiem, kuriem nebūs sava tandēmriteņa, iepriekš brīdinot, būs iespēja startēt pēc pārējiem dalībniekiem ar LNSS un Strazdumuižas internātvidusskolas tandēmiem, izlozējot starta tandēmus.

LNSS gada licenču īpašniekiem dalība sacensībās ir bezmaksas.

Maksa par katru dalībnieku: piesakoties līdz 5. septembrim — 1,50 eiro, bez sava inventāra — 2 eiro, piesakoties pēc 5. septembra un sacensību dienā — 2 eiro, bez sava inventāra sacensību dienā — 3 eiro.

Rakstiski pieteikumi jāiesūta ne vēlāk kā nedēļu pirms sacensību norises uz e-pastiem: lnss2@inbox.lv lnskezerkrasts@inbox.lv vai pa tel. 28859671.

Pieteikumā jānorāda: sportista vārds, uzvārds; personas kods; grupa (B1, B2, B3, B4); disciplīnas, kurās sportists piedalīsies; informācija vai ir iegādāta gada licence. Pieteikties sacensībām iespējams, veidojot kolektīvo pieteikumu caur reģionāliem neredzīgo sporta klubiem.

Dalībniekam ir iespējams pieteikties arī sacensību dienā pie attiecīgā sporta veida galvenā tiesneša. Pārstāvim vai dalībniekam jābūt līdzi LNSS gada licencei vai diagnozi apliecinošam dokumentam.

LNSS var laika apstākļu dēļ atcelt vai pārcelt sacensības, kā arī mainīt sacensību norises vietu un laiku, par to paziņojot reģionālajām organizācijām un sporta klubiem, kā arī izsūtot e-pastu LNSS datu bāzē pieejamajiem sportistiem. Informācija iegūstama sūtot jautājumus uz e-pastu lnss2@inbox.lv vai zvanot pa tālruni 28859671.

Katrs sacensību dalībnieks reģistrējoties apliecina ar savu parakstu, ka uzņemas pilnu atbildību par savas veselības atbilstību distances veikšanai. Katram ekipāžas dalībniekam obligāti jābūt uzvilktai aizsargķiverei.

Sacensību laikā katrs dalībnieks pats ir atbildīgs par savu veselības stāvokli, apliecinot to ar ārsta izziņu un ar savu parakstu pie dalībnieku reģistrācijas pirms sacensībām.