Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Sporta svētki Rēzeknē

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2015 / Nr. 9 - 2015

Nodaļa — Mūsējo sports

Sporta svētki Rēzeknē
Viktors Filatovs, Rēzeknes TO valdes loceklis

Nesen jau astoto reizi Rēzeknes pilsētā notika sporta diena cilvēkiem ar ierobežotām iespējām un viņu ģimenes locekļiem. Ar apsveikuma runu un panākumu vēlējumiem, sporta dienu atklāja Rēzeknes sociālā dienesta vadītājs G. Arbidāns.

Sacensības notika dažādās sporta disciplīnās: dambretē, novusā, šautriņu mešanā, lodes grūšanā, tāllēkšanā, 100 m skriešanā, futbola soda sitienos, lidojošo šķīvīšu vai riņķu mešanā, armreslingā, glāzīšu piramīdu mešanā, petankā, ziloņa pastaigā, basketbola metienos, jautrajos startos-stafetēs.

Sacensībās piedalījās 200 cilvēki no dažādām pilsētas invalīdu organizācijām. Vislielākā atsaucība bija no LNB Rēzeknes TO — komanda 70 cilvēku sastāvā, kuras kapteinis arvien — priekšsēdētāja Valentīna Lansberga.

Sacensību noslēgumā visiem dalībniekiem par piedalīšanos Rēzeknes pilsētas 2015. gada sporta spēlēs cilvēkiem ar ierobežotām iespējām tika pasniegtas piemiņas medaļas. Visām komandām tika izsniegti piemiņas kausi, diplomi un svētku kliņģeri.

No LNB Rēzeknes TO daudzi dalībnieki bija labāko skaitā: Imants Pudzis, pirmā vieta dambretes turnīrā vīriešiem, Klementīna Filatova — sievietēm; Raimonds Beitāns — pirmā vieta šautriņu mešanā, tautas klase; Klementīna Filatova — pirmā vieta lodes grūšanā.

Petankā un stafetē uzvarēja mūsu komandas, bet diemžēl šajā gadā sporta svētku dalībnieki — pirmo vietu ieguvēji — netika apbalvoti.