Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Čempionāts šahā un dambretē

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2015 / Nr. 6 - 2015

Čempionāts šahā un dambretē
Artūrs Kalniņš, LNSS ģenerālsekretārs

Vēlamies jūs aicināt piedalīties šī gada LNSS čempionātā šahā un 100 lauciņu dambretē, kurš norisināsies 26. un 27. jūnijā Liepājas Neredzīgo biedrības telpās, Ganību iela 197/205. Sacensību sākums plkst.11.30. Sacensības organizē LNSS sadarbībā ar LNSK «Ezerkrasts», sacensības vada LNSS apstiprināti tiesneši.

Sacensību programma:

11:00 — dalībnieku ierašanās, reģistrācija,

11:15 — izloze, sacensību kārtība,

11:30 — sacensību sākums.

Sacensību kārtība: sacensības 100 lauciņu dambretē un šahā notiek pēc IBSA dambretes kodeksa. Dalībnieki netiek iedalīti atsevišķās redzes invaliditātes grupās.

Sacensības notiek pēc riņķa vai Šveices sistēmas (pēc galvenā tiesneša skatījuma). Apdomas laiks tiek noteikts diferencēti, atkarībā no redzes invaliditātes (vienas inv. grupas pārstāvjiem 30min., spēlējot ar B1 grupas spēlētāju — B1 gr. — 40min, B2, B3, B4 grupai 20 min.). Vienādu punktu gadījumā augstāku vietu izcīna dalībnieks:

1. kuram labāks koeficients (Buholca koef.),

2. savstarpējās spēles rezultāts,

3. kuram vairāk izcīnītu uzvaru.

Ēdināšana sacensību laikā tiks nodrošināta. Sacensību nolikums ir pievienots pielikumā, kā arī ikdienā apskatāms mūsu mājaslapā lnssinfo.lv sadaļā «Sacensības/Rezultāti».

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā rakstiet uz e-pastu: lnss2@inbox.lv vai zvaniet Edgaram pa tālruni 28859671. Gaidīsim jūs Liepājā!

1. — 3. vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar diplomiem un medaļām. Ja disciplīnā ir mazāk par 4 dalībniekiem, tad ar medaļām apbalvos tikai 1. un 2. vietas ieguvējus, 3. vietas ieguvēju apbalvojot ar diplomu. Ja disciplīnā piedalās mazāk par 3 dalībniekiem, ar sacensību medaļu apbalvo tikai 1. vietas ieguvēju.

Sacensību laikā katrs dalībnieks pats ir atbildīgs par savu veselības stāvokli, apliecinot to ar ārsta izziņu un ar savu parakstu pie dalībnieku reģistrācijas pirms sacensībām.

LNSS var dažādu iemeslu dēļ atcelt vai pārcelt sacensības, kā arī mainīt sacensību norises vietu un laiku, par to paziņojot reģionālajām organizācijām un sporta klubiem, kā arī izsūtot e-pastu LNSS datu bāzē pieejamajiem sportistiem.

Dalības maksa: LNSS gada licenču īpašniekiem — bezmaksas. Pārējiem dalībniekiem — 2,00 eiro.