Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

2019. gada aktivitātes Jūrmalas teritoriālajā organizācijā

Par biedrību / Teritoriālās organizācijas un juridiskie biedri / Jūrmalas TO

2019. gada aktivitātes Jūrmalas teritoriālajā organizācijā

Pagājušais gads Jūrmalas teritoriālajā organizācijā pagājis, aktīvi darbojoties un attīstot savas prasmes dažādās jomās. Biedrības biedri brauca dažādās ekskursijās, rīkoja dažādus pasākumus, iesaistot jauniešus, kā arī realizēja projektu „ Mēs Jūrmalai”. Tā ietvaros, sadarbojoties ar bērnu dārzu „Podziņa’’, kurā ir bērni ar īpašām vajadzībām, tika pagatavotas interaktīvas sienas, lai bērni attīstītu sīko motoriku un uzlabotu savu veselības stāvokli.

Tāpat visa gada garumā biedrības biedri braukāja pa Jūrmalas skaistākajām vietām un tās iemūžināja fotogrāfijās, izmantojot atlikušo redzi, dzirdi un tausti. No fotogrāfijām izveidoto fotoizstādi bija iespējams aplūkot Imanta un Intas Ozoliņu izstāžu zālē. Janvāra beigās izstādi būs iespējams aplūkot arī Tukuma novadā.

Jūrmalas TO biedri izveidoja Jūrmalas ēdienkarti, vadoties pēc tās vēstures un nosaukumiem, kā arī apguva ēdiena pagatavošanas prasmes. Gala rezultātā tika izdots kalendārs ar Jūrmalas fotogrāfijām un ēdiena receptēm.

Video sižetu par projekta aktivitātēm iespējams aplūkot šeit

Tiesībsargs Juris Jansons pateicībā par veikumu cilvēku ar invaliditāti labā un ielūdza Ivetu Vilku  uz godināšanas ceremoniju 2019. gada 3.decembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā, kur tika pasniegts pateicības raksts un balva par nerimstošu enerģiju un neizmērojamu ieguldījumu, pārstāvot personas ar invaliditāti, to tiesības un intereses.

Jūrmalas Neredzīgo biedrības biedrs Aleksejs Poplavskis tika nominēts un ieguva “Gada balvas cilvēku ar invaliditāti atbalstam”  galveno balvu nominācijā „Uzdrīkstēšanās” kā vienīgais neredzīgais oficiants Latvijā.






Tekstu sagatavoja Iveta Vilka, tekstu publicēja Madara Kalniņa